BURNA REAKCIJA

Čupića naljutio Kaleb: 'Mi se ovdje bacamo na glavu, a on govori o motivaciji'

Piše: Predrag ŽukinaObjavljeno: 22. siječanj 2015. 14:29

Hrvatski rukometaši stopostotno su odradili posao u prve četiri utakmice SP-a, osigurali su prvo, povlašteno mjesto u skupini B, opušteni očekuju utakmicu protiv BiH koji su ispali i igraju samo za prestiž.

Najbolji u našim redovima u dosadašnjem dijelu bili su Ivan Čupić, Mirko Alilović i Domagoj Duvnjak uz odlične role Damira Bičanića.

Čupić je možda i najbolji, nakon pobjede protiv Makedonije istaknuo se i malim ekscesom pričajući o tome da “neki” “miniraju” reprezentaciju. Dan uoči Bosne, pričao je i o tome:

- I sa moje strane ispalo je sve prilično nespretno, no bio sam vruć i reagirao sam jer je moj bivši suigrač Nikša Kaleb nešto komentirao. Nije me pogodilo ništa posebno, niti su mediji nešto krivo prenosili, već me je pogodila opaska o motivaciji, borbenosti. Svatko ima svoj poged na rukomet, na igru, na taktiku, no po pitanju želje prigovori su neumjesni. Govorio sam u afektu u množini, no odnoslo se samo na Nikšu. Bacamo se na glavu, dajemo sve od sebe za reprezentacju te me takve stvari nekad izbace iz takta.

Sada je sve u redu i Ivan razmišlja samo o nastavku turnira:

- Prvi smo cilj dosad ostvarili, željeli smo prvo mjesto u skupini, to smo i napravili i to prije zaključenja utakmica u skupini. No, sve to treba sada potpuno zaboraviti, na redu je sada Bosna, idemo i tu odraditi posao kako treba bez obzira što nam utakmica ni o čemu ne odlučuje. Ne treba razbijati dobar ritam, već nastaviti kao do sada. Iako je bilo uspona i padova u igri u svakoj utakmici, generalno se dižemo i igramo sve bolje i bolje.

Linker
22. rujan 2024 17:33