sharedog.com
NIŠTA OD POVRATKA

Cro Cop čist k'o suza, ali suspenzija ostaje jer je sam priznao uzimanje hormona rasta

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 10. siječanj 2016. 13:24

Ovog vikenda došlo je do velikog preokreta u slučaju ' Cro Cop'. Naime, naš borac je od Američke antidopinške agencije dobio potvrdu kako u nalazima nisu pronađena nikakve sporne susptance. Podsjećamo, Mirko se prije nekoliko mjeseci trebao boriti protiv američkog borca, Anthonyja Hamiltona, ali je ipak odlučio prekinuti karijeru uoči samog okršaja. Naš borac imao je velikih problema s ramenom te je svjesno uzimao hormone rasta. Potom je uslijedila suspenzija antidopinške agencije koja nije imala dokaze za doping već samo Mirkovo priznanje. Također valja napomenuti kako je antidopinška agencija pokrenula postupak protiv Filipovića prije nego je on objavio kraj karijere.

UFC 10. travnja po prvi puta stiže u Hrvatsku, a svi Mirkovi navijači i obožavatelji slobodne borbe ponadali su se kako bi ova vijest mogla značiti i eventualni Mirkov povratak u oktogon, ali izgleda kako od toga ipak neće biti ništa s obzirom kako je našem borcu ipak ostala suspenzija.

- Neovisno o tome je li Filipović aktivno koristio zabranjenu supstancu u vrijeme testiranja, priznao je korištenje, pokušaj i posjedovanje ljudskog hormona rasta, što je i dalje kršenje UFC-ove anti dopinške politike - poručila je glasnogovornica Američke antidopinške agencije, Annie Skinner, prenosi portal Fightsite.4

Linker
22. rujan 2024 17:29