foto: Gary M. Prior / Getty
ZVIJER DOLAZI U ARENU

Čovjek koji je imao epske okršaje s Cro Copom: 'Za vas ću dati sve od sebe! Hvala vam Hrvatska!'

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 04. travanj 2016. 20:02

UFC će ove nedjelje održati veliki event u zagrebačkoj Areni, a jedan od sudionika bit će i Brazilac Gabriel Gonzaga. Brazilac je našoj publici poznatiji po okršajima s Mirkom Filipovićem, a ovog puta snagu je trebao odmjeriti s Ruslanom Magomedovim, ali Rus se u posljednji trenutak ozlijedio tako da mu je UFC pronašao zamjenu u liku i djelu Derricka Lewisa, 31-godišnjeg Amerikanca nadimka 'The Back Beast'.

Brazilac je već 11 godina stalni posjetitelj najpoznatijeg oktogona. Tijekom tog razdoblja se naviknuo nositi sa svakavim problemima pa tako i promjenama protivnika.

- Malo me iznenadila ozljeda Magomedova, ali u ovom se sportu takve stvari događaju. Nisam razočaran promjenom, odnosno novim protivnikom. Derrick Lewis je jako dobar borac - kazao je Gonazaga u razgovoru za Figth site.

Gonzaga je prije devet godina šokirao svijet i razočarao brojne Cro Copove fanove. Njegova priča s Mirkom svoj je nastavak dobila prošle godine u Krakovu kada mu se hrvatski borac osvetio za poraz s UFC-a 70.

- Imao sam prednost u tom dvoboju, sve se odvijalo dobro, ali teškaši jednostavno ne smiju napraviti pogrešku. Ja sam ju napravio kada sam ušao u klinč i zaboravio da se on bori u kontra gardu. To sam skupo platio.

Kada je u pitanju njegova najbolja borba, Gonzaga ne dvoji.

- Moj najbolji trenutak u oktogonu bi definitivno bila borba s Randyjem Coutureom.

Gonzaga je trakođer iskoristio priliku kako bi se zahvalio svim hrvatskim fanovima.

- Za svu podršku, poruke i poštovanje želim poslati jedno veliko hvala svim fanovima u Hrvatskoj. Možete očekivati dobru borbu. Za vas ću dati sve od sebe! Hvala vam - zaključio je Gonzaga.

Linker
22. rujan 2024 23:30