ACES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
PROBLEMATIČNI BOKSAČ

Zvijezda demolirala hotelsku sobu, iz pritvora ga preselili u bolnicu: ‘Bori se s razarajućim vijestima‘

Šteta je procijenjena na 15.000 dolara, a već se oglasio i njegov odvjetnik
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 09. lipanj 2024. 10:52

Američki boksač Ryan Garcia (25) završio je iza rešetaka nakon što je, vjerojatno pod utjecajem alkohola, demolirao hotelsku sobu. Šteta je procijenjena na 15.000 dolara.

Incident se dogodio u subotu u poslijepodnevnim satima u Waldorf Astoria Beverly Hills hotelu. Garcia, doduše, nije proveo puno vremena u pritvoru, nakon što se požalio na zdravstvene problem prebačen je u bolnicu na procjenu i liječenje. Garcijin odvjetnik, Darin Chavez u priopćenju je napisao kako se uhićenje boksača dogodilo u "iznimno izazovnom trenutku za Ryana, jer se bori s razarajućim vijestima o zdravlju njegove majke".

"Ryan je bio otvoren o svojim borbama s mentalnim zdravljem tijekom godina, a u ovom trenutku nosi se s golemim emocionalnim teretom. Podrška i razumijevanje obožavatelja i javnosti ključni su dok se nosi s ovim osobnim izazovima. Marljivo radimo kako bismo Ryanu pružili resurse koji su mu potrebni. Naš tim je predan tome da dobije odgovarajuću pomoć i brigu kako bi riješio i svoje trenutnu i dugoročnu dobrobit, tražim kontinuiranu podršku i suosjećanje dok se Ryan usredotočuje na svoju obitelj i svoje zdravlje."

Ovo je, inače, već drugi Garcijin skandal u kratkom vremenu. Prije mjesec i pol dana pobijedio je Devina Haneyja, no nakon borbe pao je na doping testu. Garcijin odvjetnički tim je nedavno izdao priopćenje u kojem navodi Ryanovu nevinosti te tvrdi kako je on žrtva kontaminacije suplementima i da od toga nije mogao imati nikakve koristi.

Linker
09. lipanj 2024 10:52