ETHAN MILLER Getty Images Via Afp
SVE JE POREKAO

Teške optužbe za boksačku superzvijezdu: ‘Odalamio me pred mušterijama na podu kluba‘

Egzotična plesačica Jasmine Woodward tuži Floyda Mayweathera za fizički napad tijekom svađe
Piše: SNObjavljeno: 06. listopad 2024. 18:37

Novi skandal potresa svijet boksa. Egzotična plesačica koja je radila u džentlmenskom klubu Floyda Mayweathera u Las Vegasu sada tuži bivšu boksačku superzvijezdu. Tvrdi da ju je ošamario tijekom jedne svađe u njegovu klubu.

Ali Mayweather je preko svog predstavnika Feltona Newella izjavio za The Athletic ovoga tjedna da "odlučno poriče optužbe".

image
ETHAN MILLER Getty Images Via Afp

Plesačica Jasmine Woodward podnijela je tužbu u okrugu Clark u Nevadi u ponedjeljak navodeći da se nasilni incident s Mayweatherom dogodio u njegovu striptiz klubu Girl Collection 23. travnja 2023, prenosi TMZ Sports.

Woodward kaže da je završila nastup u subotu navečer i obratila se Mayweatheru u vezi s njegovim "propustom da joj plati za smjene koje je radila ranije tijekom vikenda".

Mayweather, očito uzrujan zbog pitanja, tada ju je navodno "ošamario pred drugim plesačima i mušterijama na podu kluba."

Egzotična plesačica kaže da se tada povukla u klupsku svlačionicu u suzama, ali ju je Mayweather slijedio. Izjavila je da su njih dvoje razgovarali te mu je objasnila da "ima problem s tim kako ju je napao". "Mayweather joj je u tom trenutku odgovorio", napisali su odvjetnici Jasmine Woodward u tužbi, "da ne može ‘podnijeti šalu‘."

Plesačica je dodala da ju je klub naknadno otpustio.

image
Eyepix/ddp Usa/profimedia

Još jedna djelatnica toga kluba, Brittany Strauss, također se pridružila Jasmine u tužbi, a osim tvrdnje za napad i zlostavljanje, njih dvije također navode, između ostalog, da im klub bivšeg boksača nije platio niti zakonski propisan minimum plaće te su im nezakonito uskratili neke od napojnica.

One su odlučile tužiti Mayweathera (čije se bogatstvo procjenjuje na 400 do 450 milijuna dolara), ali i njegovu sestru Deltriciju Howard, za zaostale plaće te za odštetu.

Osim negiranja tvrdnji, Newell je također izjavio za The Athletic:

"Ovo nije ništa više od pravnog pretresa. Gospodin Mayweather raduje se prilici da na sudu dokaže da su ove tvrdnje lažne."

Linker
06. listopad 2024 18:38