Oleksandr Usik

 MARTIN VESELÝ/MFDNES + LN/PROFIMEDIA
‘DOŠLI SU I DO MENE‘

Pogledajte kako nakon posjete ruskih tenkova izgleda kuća svjetskoga prvaka: ‘Životinje, sve su uništili!‘

Usik je nedavno i uz posebnu dozvolu napustio Ukrajinu, pred njim je sada pravi boksački spektakl
Piše: SNObjavljeno: 02. travanj 2022. 12:21

Prošlo je nekoliko dana otkako je obitelj svjetskog boksačkog prvaka Oleksandra Usika saznala da su im Rusi zauzeli kuću, a danas možemo i sami vidjeti u kakvom je stanju ista ostala nakon posjete okupatora.

"Tenk vam je u dvorištu", glasila je poruka koju su susjedi iz Vorzela kod Kijeva prošloga tjedna poslali Ekaterini Usik. Supruga aktualnog teškaškog prvaka tada je burno reagirala uz odgovor: "Ku*ke, pustite ih neka žive, uništit ćemo ih uskoro!".

Ovoga petka, priča je dobila nastavak...

Ekaterina je, naime, na svom Instagramu pokazala u kakvom su stanju Rusi ostavili njihov dom.

"Ruski svijet! Evo, došli su i do mene! Životinje! Sve su uništili!" - komentirala je Ekaterina prema pisanju sport.24tv.ua portala.

Usik je, podsjetimo, nedavno i uz posebnu dozvolu napustio Ukrajinu kako bi započeo s pripremama za veliki revanš protiv Anthonyja Joshue.

"Prijatelji su mi rekli da ću za Ukrajinu učiniti više boksajući nego pucajući. Iako, moja je želja bila da ostanem i branim svoju domovinu. Neću se dugo zadržati u Češkoj, prijatelji su već stigli, a većinu priprema ću odraditi na lokaciji predviđenoj za održavanje ove borbe", komentirao je prije nekoliko dana vlasnik WBA, WBO, IBF i IBO titula.

image

Usikova kuća

SCREENSHOT (Instagram)

Linker
19. travanj 2024 03:46