PHILIP SHARKEY/TGS PHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Philip Sharkey/tgs Photo/shutterstock Editorial/profimedia
DOSTA MU JE KRITIKA

Babić nakon debakla krenuo u obračun s hejterima: ‘Svi koji pričate s*anja, znam tko ste. J***** se dvostruko‘

‘Što se mene tiče, novi kamp je započeo danas, nisam zaslužio odmor. Dolazim, jako, a bit će i nekih promjena‘
Piše: Robert KrnjićObjavljeno: 25. travanj 2023. 08:39

Alen Babić u subotu je, u poljskom Rzeszowu, poražen od domaćeg predstavnika Lukasza Rozanskog tehničkim nokautom u prvoj rundi. Savage, nažalost, nije uspio iskorsitit životnu priliku i osvojiti WBC-ov pojas u "bridger" kategoriji. Nakon meča na društvenim mrežama i u medijima, krenule su, kako to obično biva, salve kritika, poruga i uvreda na račun hrvatskog boksača. Čini se, međutim, kako je 32-godišnjem Rovinjaninu prekipjelo čitati sadržaj takvog tipa, budući da se u svojim posljednjim objavama obratio upravo kritičarima, "hejterima", ali i nekome od novinara.

- Već sam se vratio. Što se mene tiče, novi kamp je započeo danas, nisam zaslužio odmor. Dolazim, jako, a bit će i nekih promjena. Svima koji ste sumnjali i koji sumnjate u mene; je*ite se. Doživio sam užasan poraz, ali već sam to progutao. A svi vi koji pričate s*anja, znam tko ste. Je*ite se dvostruko. Savage će se vratiti - rekao je Babić u svom posljednjem Instagram storyju, snimljenom neposredno nakon treninga, odnosno trčanja.

U ponedjeljak se oglasio i na svom Facebooku, a u primarnom fokusu njegove objave bio je novinar čiji tekst Babiću, prema svemu sudeći, u najmanju ruku - nije dobro "sjeo".

"Istina, htio sam biti velik i još uvijek želim. Istina, odabrao sam krivi put prema tom cilju i zaj**o‘ sam. Ali novinarčiču, nemoj nikada pomisliti da ti nešto kužiš kakav ja život živim, nemoj si dati za pravo ‘skakati pred rudo‘ nekakvim bombastičnim tekstovima napisanim svojom slabašnom rukicom. Tvoje napisane rečenice u mojem svijetu vrijede jedan sat, vrlo su krhke i slabašne a sramota je što ti dozvoljavaju da pišeš takve laži. Mora da si poznat po najboljim kavama koje raznosiš po uredima kada ti je toliko dopušteno. Ti očito misliš da je to to od mene, ta činjenica pokazuje tvoju prosječnost i maloumnost. Cijeli život ćeš nositi kavice i pisati o tuđim uspjesima a ja ću jako brzo opet napasti vrh, ne brini za to jedne sekunde. I kad već nosiš, ja ću jedan espresso i uzmi sebi nešto", napisao je Babić.

Linker
06. listopad 2024 01:30