AFP
IVICA NAKON WENGENA

Blick: Kući odlazite sa 66.000 franaka?; Kostelić: Briga me za novac, bitna je pobjeda!

'To je za mene vrhunska utrka, jer na ovom se brdu dogodilo jako puno važnih stvari za povijest skijanja. Novac jest važan, ali je osjećaj ponosa koji osjećam zbog vengenskog trijumfa bolji'
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 17. siječanj 2011. 16:49

Kratku je izjavu za švicarski tabloid Blick dao Ivica Kostelić po svršetku sjajnog vikenda u Wengenu, začinjenoga nedjeljnom pobjedom u slalomu Svjetskog kupa alpskih skijaša...

- Ne znam je li to baš bila moja vožnja iz snova. Ali, dobri uvjeti u drugoj vožnji rezultirali su dobrim rezultatom. Na kraju sam pobijedio. Super! - odgovorio je na pitanje novinarke 31-godišnji hrvatski skijaš.

*Bio je ovo za vas savršen vikend u Wengenu. Pobijedili ste u superkombinaciji i slalomu, a kući odlazite i bogatiji za 66.000 franaka.

- Super. No, za mene je od toga bitnija činjenica da sam pobijedio u Wengenu. To je za mene vrhunska utrka, jer na ovom se brdu dogodilo jako puno važnih stvari za povijest skijanja. Novac jest važan, ali je osjećaj ponosa koji osjećam zbog vengenskog trijumfa bolji – rekao je Kostelić.

Linker
29. svibanj 2024 07:40