Screenshot: YouTube
NE PONOVILO SE

Tragedija u Crnoj Gori: Vozač Yuga izletio sa staze među gledatelje i ubio navijača!

Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 14. srpanj 2015. 13:44

Vijest o velikoj sportskoj tragediji stiže iz Crne Gore. Teška nesreća dogodila se na brdskoj utrci 'Lovćen 2015 - Memorijal Franjo Kunčer', kada je vozač Yuga Ivan Kapa pred samim ciljem izgubio kontrolu nad vozilom, uletio među gledatelje i usmrtio Baranina Ranka Čejovića (52).

O težini nesreće svjedoči poptuno smrskan automobil, a vozač relija Ivan Kapa koji je pred ciljem izletio sa staze teško je ozlijeđen. Ima prijelom butne kosti i ozljede obje ruke, ali mu život nije ugrožen. Prilikom izlijetanja automobila lakše su ozlijeđena još tri gledatelja, a nakon utrke je od težine ozljeda preminuo 52-godišnji Čejović.

Gradonačelnik Cetinja Aleksandar Bogdanović uputio je sućut obitelji stradalog Čejovića.

"Cetinje duboko suosjeća s obitelji stradalog Ranka Čejovića i dijeli njihovu bol. Ispred svojih sugrađana i u svoje ime sudjelujem u njihovoj žalosti”, izjavio je Bogdanović.

Inače, utrka nosi naziv 'Memorijal Franjo Kunčer' u čast legende crnogorskog auto-sporta, koji je prije dvadesetak dana preminuo u 58. godini. Kunčer je 17 puta bio prvak bivše Jugoslavije, 30 puta prvak Crne Gore, te osvajač preko 650 utrka u svojoj bogatoj karijeri.

Linker
07. listopad 2024 01:24