Getty
SRAMOTA

Obitelj u šoku zbog vijesti da je Schumacher prohodao: Nijemci objavili 'pravu istinu' o stanju prvaka!

Vijesti o pravom stanju Michaela Schumachera stižu na kapaljku otkad je legendarni prvak Formule 1 u prosincu 2013. godine doživio tešku nesreću na skijanju u francuskom Meribelu. Ovoga je tjedna u javnost procurila informacija da je sedmerostruki prvak prohodao, ali sve sada pokazalo kao još jedna prevara.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 24. prosinac 2015. 14:16

Vijest o velikom pobošljanju stanja teško ozlijeđenog prvaka objavio je ovoga tjedna njemački magazin Bunte. Mnoge je razveselila informacija da je Schumacher napravio prve korake i da nakon dvije godine može podignuti ruku, ali njegova glasnogovornica Sabine Kehm sada sve demantirala i najavljuje tužbu protiv magazina.

"Nažalost, zbog ovih smo napisa prisiljeni razjasniti situaciju i javno reći kako tvrdnje da Michael može dignuti ruku nisu točne. Takva nagađanja su jako neodgovorna, s obzirom na težinu njegova stanja i činjenicu da je njegova privatnost iznad svega. Nažalost, takve tvrdnje samo daju lažnu nadu u javnosti", poručila je Kehm.

Njemački dnevnik Bild je, pak, objavio priču o 'pravoj istini' trenutnog stanja najtrofejnijeg vozača Formule 1.

Bild tvrdi kako je Schumijevo pravo stanje ipak puno teže te da sada može disati bez pomoći aparata i otvarati oči, a tek ponekad odaje dojam da je svjestan situacije oko sebe.

Linker
24. rujan 2024 15:25