Marija Tolj
 WANG LILI/XINHUA NEWS/PROFIMEDIA Wang Lili/Xinhua News/Profimedia
NIJE RAZOČARANA

Hrvaticu su centimetri dijelili od finala, otkrila je veliku nezgodu: ‘Uspjela sam ga rasturiti...‘

‘Meni nije smetalo to što na stadionu nema ljudi, volim to. Takav sam tip‘, kaže Marija Tolj.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. srpanj 2021. 05:57

Nekadašnja europska mlađeseniorska prvakinja, naša druga predstavnica u bacanju diska na OI u Tokiju, 21-godišnja Marija Tolj nije uspjela ući u finale. Na njenim prvim Olimpijskim igrama naša je bacačica rodom s Pelješca ostala za samo četiri centimetra izvan konkurencije... Naime, brazilska predstavnica Izabela da Silva ušla je kao 12. u finale s rezultatom 61.52 metra, dok je Tolj bila 13. sa 61.48 metara... Ali, nije djelovala razočarano...

- Tako je, nisam razočarana. Štoviše, zadovoljna sam jer sam na svojim prvim Olimpijskim igrama bacila preko 60 metara. Malo mi je trema uzela danak u prvom hicu, ali sam zadovoljna sa 61.48 u drugom - rekla je Marija.

Nije joj smetalo niti to što nema publike na Olimpijskom stadionu, ali otkrila je da je uoči nastupa imala nezgodu u svojoj sobi.

- Nije mi nedostajala publika jer je volim kad nema nikoga, takav sam tip. Meni je tu sve dobro, jedino što sam u Olimpijskom selu uspjela rasturiti kartonski krevet, nagnuo se u jednu stranu, pa sam ga morala skupljati - kaže Tolj.

I ona će u ponedjeljak navijati za Sandru Perković koja se bez većih poteškoća plasirala u finale i borbu za treće uzastopno olimpijsko zlato.

- Ja se nadam najboljem za nju. Sada je sve na njoj, na nama je samo da budemo uz nju - zaključila je.

Linker
05. listopad 2024 21:19