VELIKA ČETVORKA

Šimić i društvo prikupili 48.798 glasova: 'Uspjeli smo dokazati da je Dinamo još uvijek živ'

Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 23. rujan 2014. 13:16

Bivši kapetani Dinama ujedinjeni u inicijativi 'Zajedno za Dinamo' predstavili su rezultate peticije kojom traže da se u Dinamo uvede vodstvo kluba po modelu - jedan član jedan glas.

Njihovu peticiju potpisalo je čak 48.798 navijača Dinama. Većina je prikupkljena u Zagrebu, ali velik broj stigao je iz brojnih 'plavih utvrda' iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

- Uspjeli smo dokazati sebi i drugima da je Dinamo još uvijek živ i da ima navijače koji ga vole i da te navijače treba pustiti da odluče o budućnosti kluba - rekao je Dario Šimić na kojeg se nadovezao i Igor Bišćan.

- Kad smo krenuli s peticijom htjeli smo provjeriti živi li Dinamo još uopće. Međutim ljudi su reagirali skroz pozitivno i strastveno. Hvala svima još jednom na iskrenoj potpori.

Potpisi su predstavljeni na press konferenciji u Europskom domu. Uz Šimića i Bišćana ondje su bili i Silvio Marić te Tomo Šokota.

- Ako netko ima hrabrosti zanemariti gotovo pedeset tisuća građana ove zemlje koji su svojim potpisom zatražili nešto, ne bih im bio u koži kad sljedeći put na izborima budu tražili njihovu potporu - istakuno je Marić. Dok je Tomo Šokota naglasio kako očekuju da se poštuju zakoni ove zemlje, kako od građana tako i od GNK Dinamo.

- Publika se može privući na način da se omogući svim članovima da biraju vodstvo kluba na izborima. Samo na taj način vratit će se navijači te duh Maksimira kakvog navijači pamte - zaključio je Šokota.

Linker
28. rujan 2024 06:29