Walton/Getty Images
POJAČAVANJE ZA NASTAVAK SEZONE

SENZACIONALAN TRANSFER NA POMOLU? Bivši hrvatski reprezentativac dolazi na Rujevicu: 'U ovoj situaciji najvažniji je sportski motiv'

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 29. siječanj 2017. 16:54

Bivši hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić mogao bi biti novo pojačanje u napadu Rijeke. Iako je ova vijest na prvu zvučala malo vjerojatno, dobila je potvrdu u izjavi zamjenika sportskog direktora Ivana Mancea.

- Postoji opcija da ćemo ići prema tome. Vidjet ćemo, nije to neka lagana stvar. Nikica je cijelu karijeru igrao na nekim puno većim iznosima od onoga što možemo ponuditi, ako bude neki sportski motiv, onda nam se putovi mogu poklopiti. Realno, odlučiti ne mogu financijski motivi nego samo sportski - kratko je rekao Mance na tu temu.

Jelavić je prije godinu dana postao član kineskog drugoligaša Beijing Renhe, nedavno je sa svojim klubom bio u Istri na pripremama, a sada bi ga put nakon deset sezona ponovo mogao dovesti u HNL. Iz Hajduka je otišao 2007. godine, u međuvremenu ostvario impozantnu igračku karijeru igrajući za Waregem, Rapid Beč, Glasgow Rangers, Everton, Hull City i West Ham United, a posljednji klub mu je upravo kineski Beijing u čijem je dresu postigao 15 golova u 29 nastupa.

afp

Idućih nekoliko dana moglo bi biti ključno za odgovor na pitanje hoće li se putovi bivšeg hrvatskog reprezentativca i Rijeke spojiti. Kada bi se to dogodilo, bila bi riječ o znatnom pojačanju riječkog napada u lovu na naslov prvaka.

Linker
23. rujan 2024 05:37