Davor Žunić/CROPIX
BOMBA IZ PODRAVINE

Senzacija u Koprivnici: Bilićev Vatreni se nakon bolesti vraća u Slaven Belupo!

Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 15. veljača 2016. 23:29

Posljednji dan zimskog prijelaznog roka doveo je u svlačionicu Slavena Belupa tri nova igrača. Sva trojica su veznjaci, to je dio momčadi koji se pokazao najdeficitarnijim nakon odlaska Crepulje te ozljeda Parackog i Gregurine. Upitno je hoće li Brlek ostati, a Arap i Jambor još nemaju dovoljno iskustva da bi na svojim leđima mogli iznijeti cijelo proljeće, pišu Sportske novosti.

Sve to rezultiralo je koordiniranom akcijom stručnog stožera Farmaceuta i klupskih čelnika, i na jučerašnjem popodnevnom treningu na umjetnoj travi koprivničkog stadiona prvi put su s novom momčadi vježbali Sören Christensen, Nikola Pokrivač i Mario Burić. Svaki od njih ima svoju priču, a našim je ljubiteljima nogometa vjerojatno najzanimljivija ona vezana uz Pokrivača, koji je igrao za velike klubove, ali ga je bolest u posljednjih pola godine udaljila s nogometnih travnjaka.

- Sretan sam što je Nikola od jučer s nama, a ja ću zajedno sa suradnicima iz stručnog stožera učiniti apsolutno sve što je u mojoj moći da se nakon stanke uzrokovane bolešću na što kvalitetniji način vrati na teren. Pritom mu nećemo postavljati nikakve vremenske rokove, imam obavezu prema njemu kao sportašu i čovjeku omogućiti mu da se u miru pokuša vratiti nogometu - objasnio je Kopić.

Pokrivač tek treba potpisati ugovor, a u Slavenu se nadaju da će ga moći i registrirati kad za to dođe vrijeme, odnosno kad će se spremiti za najveće napore. Najvažnije je da je sad zdrav i da je od liječnika dobio zeleno svjetlo za povratak profesionalnom nogometu.

VIŠE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN!

Linker
20. rujan 2024 04:36