AFP
BUNDESLIGA

Schalke uvjerljiv, Werderu bod

Schalke je pak slavio na HSH Nordbank Areni golovima Klaas-Jana Huntelaara, Jeffersona Farfana i Maximiliana Meyera
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. siječanj 2014. 21:09

U dvije u nedjelju odigrane utakmice 18. kola njemačkog nogometnog prvenstva Schalke je slavio u gostima kod HSV-a 3-0, dok je Werder kod kuće remizirao protiv Eintracht Braunschweiga u susretu bez golova.

Na početku proljetnog dijela sezone Werder je tražio pobjedu protiv fenjeraša ligaške ljestvice kako bi se vinuo prema gornjem dijelu ljestvice, ali s obzirom na blijedu izvedbu pobjedu nisu ni zaslužili. Najbliže golu bili su početkom drugog poluvremena kada je dalekometni udarac Philippa Bargfredea uzdrmao desnu vratnicu.

Schalke je pak slavio na HSH Nordbank Areni golovima Klaas-Jana Huntelaara, Jeffersona Farfana i Maximiliana Meyera u susretu u kojem je Milan Badelj odigrao svih 90 minuta, za domaći sastav, dok je Ivo Iličević zamijenjen u 65. minuti.

Huntelaaru je ovo bila prva utakmica nakon petomjesečne stanke uvjetovane ozljedom koljena, a postignuti gol glavom na dodavanje Farfana bio mu je treći ovosezonski i 50. u Bundesligi. Interesantno, i prva je dva zabio HSV-u u 1. kolu.