Ian MacNicol/Getty Images) / Getty Images
JAČI OD RUSA I AMERIKANACA

SANDRA POZIVA NA ZAJEDNIŠTVO 'Žao mi je što se Jugoslavija raspala, bili bi prava velesila'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. kolovoz 2016. 16:29

Olimpijska pobjednica u bacanju diska iz Londona otprije četiri godine Sandra Perković u obranu naslova krenut će u utorak u 1.30 sati po hrvatskom vremenu odlučeno je na ždrijebu kvalifikacija diskašica.

Perković je na ždrijebu uvrštena u skupinu A koja će krenuti u ponedjeljak u 20.30 sati po lokalnom vremenu (utorak u 1.30 po hrvatskom), dok će natjecateljice u skupini B krenuti u 21.50 sati (utorak, 2.50 po hrvatskom).

Osim što se sprema zu lov na novu medalju, sandra Perković kazala je za Novosti kako će pružiti i podršku ostalim sportašima iz bivše Jugoslavije, a željela bi da tako učine i svi navijači bez obzira na to iz koje države dolaze.

REUTERS/Michael Kooren
REUTERS

- Mi se tu svi držimo zajedno. Već smo ranije komentirali kako Bosanci dolaze kod nas na terapije, ja odem kod Slovenaca, a ti Slovenci kod Srba. Bitno je da se držimo zajedno, tako smo puno jači i sve ima jedan pozitivan duh. Puno je lijepše biti u društvu našeg čovejka nego u onom stranca. Žao mi je što smo se raspali jer mislim da bismo bili najjača sila, jači od Nijemaca, Rusa i Amerikanaca.

Sandra je kratko prokomentirala odnos i s najboljom srpskom atletičarkom Ivanom Španović.

- Baš smo se čule prije nego li je stigla ovdje. Znamo se sresti na većim mitinzima i jedva čekam da ju ponovno vidim. Navijat ću za nju kao i uvijek, ne vidim nikakav razlog zašto ne bi. Moje je srce veliko kad ona pobjeđuje kao što je i njeno kada to činim ja.

Linker
27. travanj 2024 13:48