REUTERS/Shannon Stapleton / REUTERS
UŽIVO OD 00:50 SATI!

RUKOMETAŠI U SJAJNOJ SITUACIJI UOČI TUNISA Hrvatska je u jednoj utakmici dvaput dobila Francuze

Nakon što su u vatrenoj završnici stigli do velike i važne pobjede protiv Francuza (29:28), hrvatskim rukometašima ostala je posljednja utakmica u skupini protiv reprezentacije Tunisa koju od 00:50 sati možete pratiti na portalu SN-a!
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. kolovoz 2016. 16:01

Nakon što su u vatrenoj završnici stigli do velike i važne pobjede protiv Francuza (29:28), hrvatskim rukometašima ostala je posljednja utakmica u skupini protiv reprezentacije Tunisa.

Utakmica je na rasporedu u ponedjeljak kasno navečer po brazilskom ili u utorak rano ujutro po hrvatskom vremenu (0:50). Dobra stvar za Hrvatsku je što će se sve važnije utakmice u drugoj skupiini igrati ranije pa će tako Kauboji imati priliku čak i izabrati suparnika kojeg bi htjeli u četvrtfinalu.

Hrvatska je nakon četiri odigrana kola na vrhu skupine s Francuskom i Danskom, a grupnu fazu će završiti prva u slučaju pobjede protiv posljednjeplasiranog Tunisa.

Kombinacija ima puno, a sigurno je samo kako Hrvati neće u idućoj fazi igrati protiv Šveđana koji su već ranije ispali i protiv reprezentacije koja osvoji skupinu. Također valja napomenuti kako Hrvatska može izbjeći Francuze sve do finala.

Linker
27. travanj 2024 09:03