STOKE - TOTTENHAM

Redknapp strahuje od trojice dojučerašnjih igrača: Croucha, Woodgatea i Palaciosa

Piše: dvoznak.comObjavljeno: 11. prosinac 2011. 11:40

- Čeka nas vrlo teška utakmica i sigurno je da u nju ne ulazimo kao favoriti. Ipak, na našem stadioni uvijek očekujemo tri boda i ništa se neće danas promijeniti po pitanju ulaska u utakmicu - rekao je Pulis.

Mogao bi on na teren poslati trojicu bivših igrača Tottenhama koji su ljetos zamijenili dresove ova dva kluba. Woodgate bi trebao ravnati obranom, Palacios bi mogao davati ton igri u sredini terena, dok će Crouch vjerojatno biti najveća prijetnja po gostujući gol. Posebno je zanimljiv slučaj potonjeg, jer je baš on zabio dva pogotka za Tottenham (pobjeda 3:2) u njihovom posljednjem međusobnom susretu.

- Izmimno mi je važno da za susret bude spreman Wilkinson. On i Willson su naša dva vrlo važna kotačića u posljednjem redu iako ih se nekada nepravedno zapostavlja u medijima. Njihova brzina bi mogla biti ključna u zaustavljanju brzanaca poput Balea i Lennona - zaključio je Pulis.

Tottenham je u strašnom naletu u Premiershipu. U posljednjih 11 susreta imaju deset pobjeda i tek jedan nesretni remi s Newcastleom. Harry Redknapp radi dobar posao bez ikakve sumnje.

- Svaka utakmica je teška, a one protiv Stokea su posebno teške. Nikome ne odgovara njihov stil igre pa je vrlo važno da se mi nametnemo na terenu kao oni koji će diktirati tempo - objasnio je Rekdnapp.

Iako je tijekom tjedna imao problema s ozljedama Balea, Defoea i Kinga, izvjesno je kako će svi biti spremni za današnji nastup. U tom slučaju, sastav se ne bi trebao bitno mijenjati, kao niti očekivanja.

Linker
24. rujan 2024 22:08