Screenshot: twitter/newyorkcosmos
PUTEVIMA PELEA I ZICA

PRAVA SENZACIJA Kranjčar stigao na pripreme u najslavniji američki klub!

Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 03. veljača 2016. 22:19

Već tri tjedna traju nagađanja gdje će karijeru nastaviti Niko Kranjčar, koji je od raskida ugovor s kijevskim dynamom slobodan na tržištu. I dok su se u medijima pojavljivala nagađanja oko nastavka karijere u Rijeci, Hajduku, praškoj Sparti i bečkom Rapidu, negdašnjem vatrenom veznjaku javio se poziv iz SAD-a kojeg je ovaj - prihvatio! Barem zasad...

Naime, Kranjčara je na treninge pozvao sportski direktor i trener New York Cosmosa Giovanni Savarese kako bi ovaj održavao fizičku pripremljenost, a ovaj je ponudu rado prihvatio!

"Niko je želio održati svoju razinu pripremljenosti. To smo vidjeli kao odličnu priliku da ga pozovemo da trenira s nama tijekom pripremnog razdoblja. Radujemo se što ćemo imati igrača takve kvalitete na treninzima sljedećih nekoliko tjedana", izjavio je Savarese, dok je 31-godišnak također podijelio svoje impresije za službenu stranicu kluba.

"Treniranje s Cosmosima omogućava mi podizanje svoje spreme, ali i mogućnost da zaigram nekoliko pripremnih utakmica. New York je uostalom odlično mjesto, prilika da se fokusiram na nogomet te da bolje upoznam grad mi u ovom trenutku odlično odgovara..."









Radi se o klubu kojeg su sredinom sedamdesetih proslavili Chinaglia, Pele i Beckenbauer, i koji je osamdesetih potonuo, a prije pet godina je ponovno osnovan, dok je lani osvojio svojevrsnu drugu ligu američkog nogometa (NASL). I danas je brazilski genijalac Pele počasni predsjednik kluba...

Linker
27. rujan 2024 15:47