AFP
FRANCUSKA

Porazi PSG-a i Marseillea!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. prosinac 2014. 21:02

U utakmici 18. kola Ligue 1 Paris SG doživio je prvi ovosezonski ligaški poraz, i to na gostovanju kod Guingampa, koji se bori za ostanak (1:0). Gol odluke postigao je Pied u 11. minuti.

Guingamp je ovom pobjedom pobjegao iz zone ispadanja, a PSG porazom propustio priliku preuzeti vrh ljestvice. Štoviše, Parižani imaju sreće da Marseille nije pobijedio u Kneževini i da Monaco ima sjajnu obranu i nesavladivog Subašića tako da su ostali na samo bod zaostatka za velikim rivalom. U derbiju Azurne obale Monaco je pobijedio Marseille golom Silve u 67. minuti.

Monaco je s novom pobjedom skočio na šesto mjesto ljestvice.

Nantes je pobijedio Bordeaux na svom terenu sa 2:1 i tako prekinuo niz od četiri prvenstvena susreta bez pobjede. Nantes je poveo golom Veretouta na dodavanje Bedoye u 23. minuti, ali već nekoliko minuta kasnije Hansen je zabio autogol nakon Serticeve povratne lopte i stvari su opet bile na početku. U nastavku novi autogol, službeno pripisan Bordeauxovu vrataru Jugu. Lopta se odbila od Slovenca nakon što je prethodno udarila u vratncu i to je bilo konačnih 2:1. Bastia je kod kuće pobijedila Rennes 2:0, a strijelci su bili Boudebouz u 45. i Cahuzac u 81. minuti.

Linker
21. rujan 2024 11:55