AFP
POJAČANJE ZA REAL

Oporavljeni Kaka želi nastupiti već u ponedjeljak kod Getafea

Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 27. prosinac 2010. 21:29

Cijelo je vrijeme božićnih blagdana Brazilac Kaka bio jedini nogometaš Reala koji je svakodnevno pohodio trening-kamp madridske momčadi u Valdebebasu.

Žestokom radu na Badnjak, Božić i Stjepanovo, dok su se drugi Realovi prvotimci opuštali uz blagdanske gozbe u krugu obitelji, 28-godišnji se veznjak predavao s namjerom da se dovede u stanje raspoloživosti treneru Joseu Mourinhu već za prvenstveni dvoboj 17. kola koji Real sljedećeg ponedjeljka igra na gostovanju kod gradskog rivala Getafea, momčadi koja je nanizala četiri uzastopne pobjede u Primeri.

U klubu su inače planirali imati Kaku u kadru za uzvratni dvoboj osmine finala Kupa kralja, koji Real igra u četvrtak, na blagdan Bogojavljenja, kod Levantea.

Dan prije, petog siječnja, bit će točno pet mjeseci otkada se Kaka podvrgnuo operaciji meniska u koljenu kod čuvenoga belgijskog specijalista dr. Martensa u Antwerpenu.

Treninzima s ostatkom momčadi Kaka se priključio 18. prosinca.

Trener Jose Mourinho s njim planira u vrhu napada, gdje bi se, u izostanku Gonzala Higuaina, trebao boriti za mjesto centarfora s Karimom Benzemom.

Linker
25. rujan 2024 18:32