CARL DE SOUZA Afp
VERBALNI OBRAČUN

VIDEO: Žestoka svađa odbojkašica na terenu, a onda je na scenu stupio DJ i jednom pjesmom ‘okrenuo‘ situaciju

Lica odbojkašica momentalno je obasjao osmijeh, a predivni trenutak pjevanjem su upotpunili navijači
Piše: SNObjavljeno: 10. kolovoz 2024. 18:00

Završnice u brojnim sportovima polako se odigravaju na Olimpijskim igrama, a svoj ‘kraj‘ dočekala je i odbojka na pijesku u ženskoj konkurenciji. Brazilski dvojac Ana Patricia i Duda slavile su s 2:1 protiv Kanađanki Melisse Humane-Paredes i Brandie Wilkerson i okrunile se zlatom u Parizu.

Iako je finalni susret bio poprilično neizvjestan, igra, a ni konačni rezultat nije ono o čemu se priča dan nakon, već situacija koja je u startu odisala napetošću i tenzijama, a koja je zatim prerasla u jedan od najsimpatičnijih trenutaka ovogodišnjih Igara.

Igrao se, naime, treći set, kada je došlo do ozbiljnog verbalnog nadmetanja dviju strana na sredini terena, a jedino što je Brazilkinje i Kanađanke razdvajalo je mreža, a prisilno i sudac, koji se morao uključiti da bi spriječio veći eksces.

image
CARL DE SOUZA Afp

Kada se situacija relativno primirila te su se odbojkašice vratile na startne pozicije, da se sve vrati u početno stanje i obustavi neugodnu atmosferu koja je obuzela dvoranu pobrinuo se - DJ! Sa zvučnika je zasvirala ‘Imagine‘, poznata pjesma Johna Lennona koja poziva na mir i jedinstvo, i zapisala jedan od najljepših trenutaka Igara.

VIDEO SVAĐE POGLEDAJTE OVDJE

Lica odbojkašica momentalno je obasjao veliki osmijeh, nekolicina se suzdržavala da ne prasne u smijeh, a predivni trenutak upotpunili su navijači, zapjevavši u glas s tribina.

Linker
10. kolovoz 2024 18:25