Damir Krajač/CROPIX
ZAGRIJAVANJE ZA DERBI

Zoran Mamić uoči derbija: 'Poštovanje Hajduku, ali ipak je Dinamo odlučuje o svemu'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 01. rujan 2013. 17:09

Riješio je Dinamo i Istru, trebalo mu je za to samo 45 minuta, pali su gosti iz Pule bez previše problema. Modri su tako za derbi u Poljudu uhvatili 'plus' od četiri boda, a dvojac Krznar-Mamić klupu će napustiti sa stopostotnim učinkom u tri utakmice.

- Kad izgubiš 3:1 i zadovoljan si, onda je to žalosno. Drugo poluvrijeme smo nešto i odigrali, ali prvo... Dinamo posjeduje kvalitetu, to nije sporno, ali taktički je moja momčad bila dezorijentirana. Dopustimo si osam klasičnih kontri u Maksimiru? Ipak, igračima neću ništa zamjeriti - rekao je Igor Pamić, koji u Maksimiru nije postavio klasični bunker, kakav obično gledamo od Dinamovih suparnika.

Fernandes, pak, zabija u nizu. U sedam susreta šest golova, da postoji nagrada za igrača mjeseca, on definitivno bio igrač kolovoza.

- Žao mi je što nismo postigli više zgoditaka. No, nakon emotivnog pražnjenja u Beču, momčad je dobro ušla u utakmicu, pokazala da ima kvalitetu - rekao je Zoran Mamić te najavio derbi u Splitu.

- Imamo četiri boda prednosti, to je dobro, ali tu ne smijemo stati. Moramo i na Pojudu nametnuti svoj ritam, svoj tempo, koji nitko u Hrvatskoj ne može pratititi. Uz poštovanje Poljudu i atmosferi, mladosti i poletnosti Hajdukove momčadi, ipak je Dinamo taj koji se pita, koji odlučuje o svemu - rekao je Mamić te ponovio da Modri intenzivno rade na dovođenju trenera i stopera, ali da rješenje još nije na vidiku.

Linker
22. rujan 2024 01:13