Ronald Goršić/CROPIX
KAKVO IZNENAĐENJE...

Zoran brani brata: 'Pišete laži, a dobro znate da ne smijete dirati u Zdravkovu obitelj!'

Volio bih vidjeti kako bi netko drugi reagirao da je na njegovom mjestu. Stalno se navode laži i konstantno mu se podmeće. Piše mu se o obitelji - rekao je Zoran Mamić
Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 23. prosinac 2010. 15:25

Vaha je prije odlaska na odmor tražio pojačanja. Ta njegova želja ili zahtjev još uvijek “visi”, jer Antun Palić i Josip Brezovac tek su prinove koji su od četvrtka postali vlasnici rijetke prilike; da se dokažu u najboljem klubu u Hrvatskoj .

- Čvrsto vjerujem da će se nametnuti i postati važni kotačići u naše momčadi - rekao je sportski direktor Zoran Mamić koji je osobno predstavio nove akvizicije:

- Josip je kapetan Varaždina koji iza sebe ima kontinuitet sjajnih igara, dok je Antun igrač vrhunske tehnike i sjajne lijeve noge. Imao je zdravstvenih problema, ali sada je to iza njega.

Ne znamo koliko su Brezovac i Palić učili svoje prve rečenice kao nogometaši Dinama, ali bez pogreške su ih izrecitirali novinarima. Tako smo saznali kako će Brezovac ostaviti srce na travnjaku za najveći klub HR nogometa, dok je potpis za Dinamo ostvarenje sna za Antuna, mladića iz Dubrave čiji je otac Josip jedan od najboljih malonogometnih igrača u povijesti Zagreba.

- Obojica zaslužuju mjesto u Dinamovoj obitelji, vjerujemo da će dokazati svoju kvalitetu i da neće samo biti dio kadra - izjavio je sportski direktor kluba Zoran Mamić.

Mamić nije mogao izbjeći pitanje o sinoćnjem incidentu zbog kojeg njegovom starijem bratu prijeti čak i kazna zatvora.

- Volio bih vidjeti kako bi netko drugi reagirao da je na njegovom mjestu. Stalno se navode laži i konstantno mu se podmeće. Piše mu se o obitelji, a o Zdravku znate da mu se tu ne smijete dirati. On je nekoliko puta odgovorio na pitanje o menadžerskoj agenciji, a novinar ga je stalno zapitkivao - stao je u obranu mlađi Mamić.

Linker
25. rujan 2024 01:27