NOVOST U MAKSIMIRU

Zdravko Mamić: Ispunit ću svaku trenerovu želju i zato dovodim psihologa u Dinamo!

Jurčić i ja smo isti, govorimo argumentirano i istinito, ne skrivamo se iza fraza. Kao što bi rekao Ćiro Blažević, ne radimo akrobacije bez legitimacije - kaže Mamić
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 03. srpanj 2011. 11:30

Zdravko Mamić jučer se nije pojavio na utakmici Dinama i Slaska iz Wroclava. Prijašnjih godina nije se moglo dogoditi da gazda ne pogleda pripremne utakmice svoga kluba. Zašto je ostao u Zagrebu?

- Moje povjerenje u Krunu Jurčića i njegov stručni stožer nadjačava moju znatiželju!

Takav kompliment od gazde nije dobio niti jedan Dinamov trener do sada! Mamić bezrezervno vjeruje Jurčiću, drži da će taj čovjek dovesti Dinamo do visoke europske razine i u Ligu prvaka.

- Čitao sam njegov veliki intervju u vašem cijenjenom listu, potpuno se slažem s njim. On i ja smo isti, govorimo argumentirano i istinito, ne skrivamo se iza fraza. Kao što bi rekao Ćiro Blažević, ne radimo akrobacije bez legitimacije - kaže Mamić uz dodatak:

- Vidim da Kruno Jurčić želi dovesti psihologa u Dinamo. Dovest ćemo psihologa. Ispunit ću svaku trenerovu želju - zaključio je Mamić.

Kreće, dakle, neko novo Dinamovo razdoblje. Prvi puta u povijesti kluba zaposlit će se psiholog, stručnjak koji će rješavati sve moguće psihološke probleme modrih nogometaša i rješavati ih stresa. Pametan potez, psoholozi rade u mnogim europskim klubovima.

Linker
24. rujan 2024 22:31