Nenad Dugi / Cropix
LEANDRO CUFRE

'Zdravko Mamić i svi ostali u Dinamu me jako cijene, ali još ne znam hoću li ostati'

Pisalo se da smo ostali do četiri sata ujutro, a mi smo ostali do jedan iza ponoći. Ma, bilo pa prošlo. Trener Halilhodžić se ponio kao otac i kaznio svoje sinove - kaže Cufre
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 07. prosinac 2010. 14:02

Leandro Cufre jučer je obavio pregled koljena magnetskom rezonancom. Ozlijedio ga je na utakmici s Rijekom, jedan klizeći start bio je koban.

- Malo me boli, ali mislim da bih mogao igrati protiv PAOK-a . Znam kakva je to utakmica, tko bi to propustio!

Dosta dobro jer naučio hrvatski, razumije sva pitanja, tek mu je, što je sasvim logično, teže izgovarati rečenice.

- Trudim se učiti hrvatski jezik, pa to je sasvim normalno, zar ne?

Naravno da jest, pravi profesionalac Pa, kako će sve to izgledati protiv Grka?

- Neću kazati ništa spektakularno jer svi znamo da nas čeka iznimno zahtjevna utakmica. Pogotovo zbog terena. Znam kako je to izgledalo prošle godine u to doba. Ali, moramo razmišljati pozitivno. Mislim da je svima nama jasno što se očekuje. Moramo dobiti! Nema nam druge!

Prije neki dan SN su napisale da Cufre nakon isteka dvogodišnjeg ugovora, koji ima rok trajanja do ljeta sljedeće godine, odlazi u Argentinu, da ga hvata nostalgija za domovinom. Nije demantirao, ali nije niti potvrdio.

- Još nisam ni sa kime razgovarao o tome. Ugovor mi traje do kolovoza 2011. godine , vidjet ćemo što ce biti nakon toga.

Gazda Zdravko Mamić rekao je da ce vam ponuditi “doživotni” ugovor?

- Ne znam... Osjećam da me Zdravko Mamić cijeni, osjećam njegovo poštovanje prema meni. Ne samo njegovo, već i svih ljudi koji rade ovdje. Zbog toga sam ponosan.

Nego, je li vas pogodila kazna koju vam je izrekao trener nakon nocnog tuluma na Jarunu? Doduše, vaša i nije bila nešto posebno, tek opomena.

- Ne, ne, ne.... Pretjeralo se u medijima kad je u pitanju taj noćni izlazak. Pisalo se da smo ostali do četiri sata ujutro, a mi smo ostali do jedan iza ponoći. Ma, bilo pa prošlo. Događa se u svakom klubu. Trener Halilhodžić se ponio kao otac i kaznio svoje sinove.

Linker
24. rujan 2024 19:54