ČEKA SE NAJBOLJA PONUDA

Zagrebov dragulj neće u Dinamo: Betis i Werder najozbiljniji kupci za Pavlovića

Piše: Toni RoićObjavljeno: 02. lipanj 2012. 19:41

Mirno je u Zagrebellu nakon završetka prvenstva s visokim petim mjestom (odlučio bolji međusobni omjer s Cibalijom!). Osim Mate Maleša, koji se istekom posudbe vraća u Lokomotivu, zasad nema vijesti o odlascima i dolascima, točnije sve kombinacije su pod medijskim embargom, dok se eventualno ne realiziraju. Ipak, daleko najzanimljiviji slučaj vezan za transfer Matea Pavlovića, koji bi trebao napuniti praznu Zagrebovu blagajnu, mogao bi se početi rasplitati nakon današnje utakmice mladih reprezentacija Hrvatske i Švicarske u Koprivnici.

Kako se doznaje iz pouzdanih menadžerskih krugova, nekoliko klubova danas će poslati emisare baš s ciljem da se konačno utvrdi može li se krenuti u posao Pavlovićeva dovođenja. Najveća prepreka mogla bi biti odšteta, iznos od milijun i pol ili čak dva milijuna eura koji bi mogao tražiti Zagrebov predsjednik Dražen Medić, ali nije ni on u poziciji previše kalkulirati jer novac je Zagrebu prijeko potreban.

Pavlovića već dulje vrijeme prate klubovi iz Njemačke, Rusije, Švicarske i Španjolske, a kao najozbiljniji kandidati za njegovu kupovinu izdvojili su se Betis i Werder. Još odranije u igri je i Freiburg, vrlo ozbiljan interesent je i Basel, čak i austrijski Salzburg, ali presudnim će se pokazati financijska ponuda. Jednostavno rečeno, tko ponudi najviše, imat će i najveću priliku dovesti Matea Pavlovića. Uz stalni upitnik - koliko će Medić tražiti?

Linker
21. rujan 2024 06:36