Damir Krajač/CROPIX
ZORAN MAMIĆ PORUČIO

'Za 9 milijuna funti nećemo prodati ni lijevu Halilovićevu nogu, ništa od transfera'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 26. studeni 2012. 09:52

Približava se zimski prijelazni rok, a u Dinamu razmišljaju kako dalje. Kupovati strana pojačanja ili se osloniti na vlastiti kadar pojačan s nekim iz Lokomotive? To je pitanje koje muči maksimirske vlastodršce.

- Recimo da je 99 posto sigurno da ove zime nećemo ulaziti ni u kakve transfere i kupovati pojačanja. Zašto? Pa iz razloga što nas na proljeće čeka samo 14 utakmica u HNL-u. To je jako mali broj utakmica u kojima želimo dati priliku našim sadašnjim igračima - kaže sportski direktor Zoran Mamić.

U plavim salonima razgovaralo se i o mogućnosti da se možda iz Lokomotive vrate Kramarić, Barbarić i Antolić, ali s druge strane time bi se silno oslabila momčad trenera Tomislava Ivkovića, koja ima velike ambicije u Kupu, ali isto tako i u prvenstvu. Lokomotiva ove sezone želi u Europu, za to ima sve uvjete.

- Nismo još odlučili o dolasku igrača iz Lokomotive iz istog razloga, premalo je ogleda na proljeće, pitanje je bi li svi mogli dobiti priliku.

U razgovoru sa sportskim direktorom dotaknuli smo i temu mogućih Dinamovih prodaja. Nije tajna da postoji zanimanje za Sammira, Kovačića, Beqiraja, Ibaneza, Halilovića... Posebno je u centru pozornosti mladi talent Alen Halilović, Manchester City 'opasno grize’.

- Postoje zanimanja, to je istina. Ali ovoga trenutka u klub nije stigla niti jedna konkretna ponuda ni za jednog našeg nogometaša.

Kakav je stav kad se radi o Alenu Haliloviću? Što ako Manchester City uistinu istrese ponudu od koje će se svima zavrtjeti u glavi? Hoće li ga Dinamo prodati?

- Nema tu nikakvog stava. Ne možemo razgovarati o nečemu što se još nije dogodilo. Ali za onu cifru koja se spominje u engleskim medijima (9 milijuna funti, nap.a) ne bismo prodali niti lijevu nogu Alena Halilovića!

KOMPLETAN ČLANAK PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN-a!

Linker
22. rujan 2024 13:34