AFP
ARSENAL

Walcott odlazi, stiže Nani

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. prosinac 2012. 13:04

Nezadovoljni portugalski nogometaš Nani vrlo je blizu odlaska s Old Trafforda već idućeg mjeseca. Nani trenutno vodi "rat" s Manchester Unitedom oko novog ugovora, a situaciju će pokušati iskoristiti londonski Arsenal...

S obzirom da će u siječnju vrlo vjerojatno ostati bez Thea Walcotta, menadžer Arsenala Arsene Wenger pod pritiskom je kluba i navijača da počne "opako" trošiti, kako bi nadoknadio taj veliki gubitak, prenose engleski mediji.

Nani, kojem ugovor s "crvenim vragovima" traje još godinu i pol dana, od Uniteda traži 130 tisuća funti tjedne plaće, što menadžer Sir Alex Ferguson odbija platiti. Istovremeno Arsenal ne želi Walcottu dati više od 80 tisuća tjedno, iako neki igrači (manje bitniji), poput Andreja Aršavina, primaju 90.

Engleski mediji smatraju da je Wenger spreman za Nanija ponuditi i više od 90 tisuća, samo da vrati povjerenje navijača u momčad, koja ove sezone igra "toplo-hladno" i drži tek sedmo mjesto na prvenstvenoj ljestvici s 15 bodova manje od vodećeg Uniteda.

Osim Arsenala, za Nanija su zainteresirani i ruski Zenit iz Sankt Peterburga, pariški PSG, no prema neimenovanom izvoru bliskom Portugalcu, krilni nogometaš najviše bi ipak volio ostati u Premierligi.

Linker
22. rujan 2024 12:32