Screenshot: YouTube
GOLIJADA OTVORENA

VIDEO: U BARCI SE DRŽE ZA GLAVU! 'REZERVE' REAL MADRIDA SE JEDVA PROVUKLE PROTIV SPORTINGA Hrvat otvorio golijadu, ali što tek reći na majstorije Isca

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. travanj 2017. 18:39

U 31. kolu španjolske Primere, Real Madrid je na gostovanju kod Sporting Gijona uspio upisti tešku, ali vrijednu pobjedu (3:2). Vodeći pogodak za domaćine bio je djelo našeg reprezentativca Duje Čopa u 14. minuti.

Hrvatski napadač sjajno je pobjegao čitavoj obrani gostiju i desetak metara isprve poslao loptu iza leđa Kika Casille za iznenađujuće vodstvo svog Sporting Gijona.

Ipak, slavlje je kratko trajalo obzirom da je samo tri minute kasnije Isco fantastičnim driblinzima 'pobacao' čitavu obaranu domaćina i efektnom završnicom vratio stvari na početak. Također valja napomenuti kako je Zidnae od prve minute odlučio krenuti s Mateom Kovačićem dok je Luka Mordić ostao na klupi.


sgsdugsduygdhgcsddvg

Tek što je krenulo drugo poluvrijeme ponovno šok za navijače 'kraljevskog kluba'. Naime, u 49. minuti Vesga je povisio na 2:1 kada je spretno glavom lobao golmana gostiju. Ali, Real se nije imao namjeru predati, pa je tako samo deset minuta kasnije Morata zabio za novo izjednačnje.

I, kada su svi mislili da se rezultat na semaforu neće mijenjati ukazao se fenomenalni Isco koji je udarcem s ruba šesnaesterca poslao loptu iza leđa domaćeg vratara za vrijednu pobjedu gostiju iz Madrida.


gooolasooo

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
22. rujan 2024 17:27