Getty
BOLJE NE MOŽE

VIDEO: 'Super, super Slav...' Slaven Bilić pobrao ovacije i dao pobjednički intervju

Teško je bolji start u Premierligi mogao zamisliti West Hamov menadžer Slaven Bilić. Slavlju na gostovanju kod Arsenala nisu se nadali ni najoptimističniji navijači Čekićara, posebice jer Topnike prije nedjeljne utakmice nisu pobijedili od 2007. godine.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 09. kolovoz 2015. 20:05

"Ova pobjeda je posebna za mene. Ne samo da smo slavili kod momčadi koja je jedan od kandidata za naslov, nego je bila riječ i o londonskom derbiju. Znao sam da imamo dobru momčad, ali nisam znao hoće li to igrači pokazati na terenu", rekao je Bilić nakon susreta.

"Sam Allardyce ostavio mi je dobru momčad, trebao se još malo pojačati, ali imamo priliku napraviti dobar posao u prvenstvu", dodao je hrvatski strateg.

Impresivna predstava protiv Arsenala ulila je pregršt optimizma navijačima West Hama koji su protegnuli do Emiratesa. Oni su nakon posljednjeg sučevog zvižduka, piše Daily Mail, pjevali: 'Super, Super Slav…', kao i 'Osvojit ćemo prvenstvo'.

Nakon ispadanja u 3. pretkolu Europske lige od Astre ovo uistinu nitko nije mogao predvidjeti, bez obzira što su u uzvratu igrali sa rezervnim sastavom.

"West Ham je već odigrao nekoliko utakmica u pretkolu Europske lige i to se dobro osjetilo na terenu. Jednostavno su fizički bili bolji od mojih igrača. Ovaj poraz boli, ali to je tek početak i slučajnost koja se nije mogla izbjeći", komentirao je Arsenalov menadžer Wenger.

Bilićev West Ham 15. kolovoza dočekuje Leicester City u 2. kolu.

Linker
13. svibanj 2024 15:07