ARGENTINCI U DELIRIJU

VIDEO: Ruganje Brazilcima: Plakali ste zbog Maradone, sad ćete zbog Messija!

Piše: Karlo TašlerObjavljeno: 08. srpanj 2014. 17:42

Argentina se nakon 24 godine plasirala u polufinale Svjetskog prvenstva te je u Zemlji srebra zavladao generalni delirij. Međutim, fešta kreće iz svlačionice što se jasno vidi na videu snimljenom neposredno nakon utakmice s Belgijom.

"Diego vas je driblao, Cani vas je srušio. Plačete od Italije 1990. do danas, a sada ćete vidjeti Messija. Svjetski naslov bit će naš" pjevali su igrači provocirajući Brazilce.

Argentici se nadaju velikom finalu i nadaju se da će upravo Brazil stajati nasuprot njih 13.7. na Maracani. Tradicionalno najveći nogometni rivali sastali su se 95 puta u povijesti, od čega je Argentina zabilježila pobijedu više, ali unatoč tome Gaučosi očito imaju puno nerješenih računa

"Brazilci, drago nam je da vas vidimo nesretne jer prvaci su stigli kako bi vas pokorili u vašoj zemlji. Godine su prošle, ali mi nećemo zaboraviti, kunemo se. Maradona je veći od Pelea, Maradona je veći od Pelea" orili su argentinski igrači, a najglasniji među njima bio je Sergio Agüero, Maradonin zet.

Brazil danas igra polufinalnu utakmicu s Njemačkom, dok Argentina sutra traži finale preko Nizozemaca.