Getty
ČISTO SAVRŠENSTVO

VIDEO: Pogledajte Messijev genijalan potez o kojem bruji internet iz savršenog kuta!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. svibanj 2016. 13:56

'Loša sezona' nogometaša Barcelone zaključena je sa četiri trofeja - Europskim Superkupom, Svjetskim klupskim prvenstvom, te naslovom prvaka Španjolske i osvojenim Kupom kralja kao šećerom na kraju.

Navijači se nakon Messijeve rapsodije u finalu protiv Seville dobro zabavljaju na račun ovakvih ocjena o lošoj sezoni velike Barçe kojoj zapravo samo koračić u Ligi prvaka nedostaje za potpuno savršenstvo.

Svjesni su tog uspjeha u nedjelju navečer bile i zvijezde katalonskog kluba dok su s djecom i suprugama na travnjaku Vicente Calderona slavili još jednu 'kantu' i teško izborenu pobjedu u produžecima - ponajviše zahvaljujući genijalnosti Lea Messija.

Argentinski čarobnjak lopte je s dvije savršene asistencije slomio obranu Seville i zapalio društvene mreže (zabijali su Alba i Neymar). Jedan navijač se na Twitteru poklonio 'Maestru' sa podatkom koji ilustrira zašto je Leo već sada vjerojatno najbolji nogometaš svih vremena:

"U 28. godini Messi je osvojio 28 titula. Pele u cjelokupnoj karijeri ima 29, a Maradona 11".









U ovoj priči treba spomenuti i našeg Ivana Rakitića koji na pripreme Vatrenih dolazi slavodobitno, ovjenčan pravom 'monografijom' fotografija sa četiri 'kante' koje su obilježile Ivanovu sjajnu sezonu u momčadi superzvijezda.

Pogledajte Messije sevršene asistencije, veliku proslavu igrača Barcelone i njihovih obitelji te Rakitićev oproštaj od najdražeg klubha za ovu sezonu.

Linker
23. rujan 2024 15:21