Slaven Bilić
 Reuters / John Sibley Livepic
HRVATI SU HIT U EUROPI

VIDEO: KAKVA PRIČA! HRVATSKI TRENERI SRUŠILI VELIKANE Jurić 'prebio' Mandžukićev Juventus, Slaven Bilić uzeo bod u paklu Old Trafforda

Piše: HinaObjavljeno: 27. studeni 2016. 18:34

Talijanski prvoligaš Genoa, koju vodi hrvatski trener Ivan Jurić, napravio je veliki podvig u 14. kolu Serie A pobijedivši u nedjelju na svom terenu Juventus sa 3-1.

Dvostruki strijelac za Genou bio je Giovanni Simeone (3, 13), a treći pogodak je autogol Alexa Sandra (29). Juventus je uspio ublažiti poraz u 82. minuti. Hrvatski napadač Mario Mandžukić izborio je slobodni udarac iz kojeg je zabio Pjanić.

Mandžukić, koji je bio u početnoj postavi Juvea, imao je dvije prilike da se upiše u strijelce, u 85. minuti je pucao preko gola, a u sudačkoj nadoknadi njegov pokušaj glavom bio je zamalo nprecizan. Marko Pjaca nije bio u sastavu Juventusa jer se još oporavlja od ozljede.

U 13. kolu Premier lige u nedjelju je Bilićev West Ham u gostima kod Manchester Uniteda odigrao 1-1, a trener Uniteda Jose Mourinho je isključen po drugi puta ove sezone.

West Ham je poveo već u 2. minuti golom Diafra Sakha, a izjednačenje Unitedu donio je Zlatan Ibrahimović u 21. minuti.

Mourinho je pobjesnio u 27. minuti kada je Paul Pogba zaradio žuti karton zbog simuliranja. Mourinho je šutnuo bočicu s vodom, a sudac Jon Moss poslao ga je na tribinu.


All Goals & highlights - Manchester United 1-1... by mohtv

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
22. rujan 2024 19:29