REUTERS
NOVI MAJSTORSKI POTEZ

VIDEO: KAD NITKO NEMA POJMA ŠTO NAPRAVITI, GENIJ DIGNE STADION NA NOGE Kakav gol Lea Messija ljevicom! Bila je dovoljna samo sekunda

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. travanj 2017. 23:19

Barcelona je na svom Nou Campu odigrala utakmicu 32. kola španjolske Primere protiv Real Sociedada (3:2) koji je kroz povijest znao biti prilično neugodan protivnik za Katalonce. Ipak, Katalonci su u prvom poluvremenu riješili pitanje pobjednika obzirom kako se rezultat na semaforu nije mijenjao do kraja susreta.

Argentinac Leo Messi je u 17. minuti otključao vrata gostiju fenomenalnim pogotkom s dvadesetak metara kada je pogodio donji lijevi kut i podigao tribine na noge.

Dvadeset minuta kasnije Suarez je pucao iskosa, a lopta se nakon obrane gostujućeg vratara odbila do Messija koji ju je s(p)retno pospremio u praznu mrežu. Izgledalo je kako bi susret ubrzo mogao biti gotov, ali onda je Umititi u 42. minuti pospremio loptu u vlastitu mrežu i smanjio zaostatak Sociedada.

Da nije zadužen samo za golove, Leo Messi je dokazao i u 44. minuti kada je asistirao Pacu Alcaceru za novi pogodak Katalonaca, ali samo minutu kasnije Xavi Prieto zabija za 3:2 i tako postavlja konačan rezultat.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
23. rujan 2024 11:14