Reuters / Jason Cairnduff Livepic
31. KOLO PREMIERSHIPA

VIDEO: EVERTON JE BIO NADOMAK VELIKOG IZNENAĐENJA, A KOEMAN OD REKORDA Ibrahimović u dramatičnoj završnici spasio Manchester United

Piše: HinaObjavljeno: 05. travanj 2017. 00:57

U 31. kolu Premiershipa Manchester United i Everton su remizirali 1:1.

Vodeći gol za Everton postigao je Phil Jagielka u 22. minuti. Stoper Evertona se sjajno snašao u kaznenom prostoru i udarcem kroz noge matirao Davida De Geu iz neposredne blizine.

U trećoj minuti sudačke nadoknade suđen je jedanaesterac za Manchester United. Ashley Williams je rukom zaustavio udarac Lukea Shawa, a siguran izvođač s bijele točke bio je Zlatan Ibrahimović. Williams je zbog svog poteza zaslužio crveni karton.

Valja reći kako su trenera Evertona Ronalda Koemana svega dvije minute dijelile od povijesti. Naime, nikome nikad nije uspjelo slaviti tri puta zaredom na Old Traffordu. Prethodno je to učinio dva puta kao menadžer Southamptona, ali sada ga je na putu do rekorda zaustavio Ibrahimović.

Prvak Leicester City je domaćom pobjedom protiv Sunderlanda 2-0 osigurao ostanak, a goste vjerojatno izbacio iz Premijer lige. Burnley je kod kuće također slavio protiv Stokea s 1-0, a Watford protiv WBA s 2-0.

Premiership, 31. kolo:

Manchester United - Everton 1:1 (Ibrahimović 90+4' / Jagielka 22')

Burnley - Stoke City 1:0 (Boyd 58')

Leicester - Sunderland 2:0 (Slimani 69', Vardy 78')

Watford - WBA 2:0 (Niang 13', Deeney 49')

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
24. rujan 2024 08:25