Nenad Dugi / Cropix
MAKSIMIRSKI NEMIR

Uprava Dinama propustila sastanak s BBB-ima, navijači nastavljaju bojkot

Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 24. srpanj 2011. 16:17

Premda se očekivalo da će nesuglasice nestati, Dinamo i navijači nisu pronašli zajednički jezik. Tome je, navodno, presudila Dinamova nezainteresiranost za nastavak razgovora.

- Uprava je za jučer zakazala sastanak, no nije se ni pojavila, ni javila na naših nekoliko poziva kojima bi objasnila taj potez. Očito Dinamo više nije zainteresiran za nastavak razgovora - kazali su nam jučer navijači.

Građanska inicijativa “Zajedno za Dinamo” s BBB-ima je prije mjesec dana započela konstruktivne razgovore kojima se kanilo ispraviti zakonske nepravilnosti. I kada se činilo da će cjelokupna akcija završiti na opće zadovoljstvo, došlo je do pucanja niti, nakon čega, čini se, barikade postaju sve više. Navijači, navodno, posjeduju inkriminirajuće dokumente kojima kane nastaviti svoju “borbu za čist Dinamo”.

Uprava Dinama, koliko saznajemo, nakon saznanja o dokumentima, pokušala je na sve načine odgovoriti navijače od sljedećih koraka, no navijači, bijesni i razočarani, svoju borbu kane odvesti na neke nove fronte. I direktor Damir Vrbanović ostao je frapiran pravnim senzacijama koje najavljuju navijači. Očito je da je situacija daleko od idealne, što znači da je cijeli proces pomirenja završio - neslavno.

Linker
24. rujan 2024 02:26