Drago Sopta/CROPIX
MAKSIMIRSKI MERCATO

Ukrajinci ne žele platiti milijun eura za Ibaneza, Mamić poručio Sammiru: 'Ostaješ!'

'Želimo da Luis Ibanez potpiše novi ugovor s Dinamom! Ukoliko on to ne želi, na proljeće će sjediti na tribini! Ne možemo razvijati igrača koji ne želi ostati u našem klubu'
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 17. prosinac 2012. 23:20

Kao što su SN najavile, predstavnici ukrajinskog prvoligaša Karpatija jučer su bili na pregovorima u Maksimiru oko dovođenja Dinamovog Argentinca Luisa Ibaneza.

Pregovori nisu završeni uspješno pa su Ukrajinci neobavljena posla otišli iz Zagreba. Po informacijama koje smo jučer dobili iz pouzdanih izvora, Dinamo je izvjesio odštetu od milijun eura za Ibaneza, a Karpatij ne može platiti toliku cifru. Špekuliralo se kako su Ukrajinci očekivali da će Ibaneza kupiti za simboličnu odštetu od nekoliko stotina eura, no ta priča nije prošla...

Isto tako, jučer su u Zagrebu boravili i predstavnici jednog turskog kluba koji su također zainteresirani za Ibaneza, oni su također čekali audijenciju u Maksimirskoj 128. Međutim, kad su čuli kako su na pregovorima prošli predstavnicui Karpatija, odustali su od bilo kakvih razgovora te se danas ujutro ranim letom vraćaju u Tursku.

Javio nam se sportski direktor Dinama Zoran Mamić i na temu Luis Ibanez kazao nam je sljedeće:

- Želimo da Luis Ibanez potpiše novi ugovor s Dinamom! Ukoliko on to ne želi, na proljeće će sjediti na tribini! Ne možemo razvijati igrača koji ne želi ostati u našem klubu.

Pitali smo mlađeg Mamića kako stoje stvari s Kovačićem i Halilovićem.

- Dovodite me u nezgodnu situaciju. Ne mogu sada pričati ima li ponuda ili nema, svaki dan zove petsto menadžera, vrte se razne priče, mnogi su zainteresirani, ali mogu vam jedino sasvim iskreno kazati da nema ništa konkretno.

Sportski direktor osvrnuo se i na Sammira.

- On još ima ugovor od godinu i pol dana i on ostaje u Dinamu.

Linker
22. rujan 2024 13:37