KAŽNJEN I ROGULJ

U Slaven Belupu odlučili raskinuti ugovor s Filipom Marčićem!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. rujan 2010. 13:28

Incident kojeg je u noći s petka na subotu priredio Slavenov igrač Filip Marčić glavna je tema razgovora u nogometnoj Koprivnici. Poraz Farmaceuta u Karlovcu spomene se tek usput, cijeli grad bruji o neprimjerenom ponašanju splitskog nogometaša na privremenom radu u Podravini.

Izvjesno je da Marčić više nije na Slavenovoj platnoj listi, vožnja u pijanom stanju, vrijeđanje policajaca i triježnjenje u policiji bili su kap koja je prelila čašu. Slaven Belupo je u ponedjeljak raskinuo ugovor s Filipom Marčićem zbog incidenta u kojem se našao splitski nogometaš.

- S obzirom na okolnosti incidenta donijeli smo odluku da svatko dalje ide svojim putem, sukladno disciplinskom pravilniku. Marčić je prije raskida ugovora novčano kažnjen, a novčano ćemo zbog kršenja discipline kazniti i Kaju Rogulja - izjavio je Slavenov direktor Robert Markulin.

Zanimljivo je da je trener Mile Petković već prošlog tjedna novčano kaznio Marčića zbog ponašanja na terenu, a navodno je nedavno u noćnim satima primijećen kako kupuje poveću količinu alkoholnog pića na jednoj koprivničkoj benzinskoj postaji. Kako je trener Petković odmah nakon informacije o Marčićevu incidentu predložio njegov odlazak iz kluba, nikoga i ne čudi što će se nestašni igrač uskoro pojaviti na tržištu s “čistim” papirima.

Linker
07. listopad 2024 09:30