Nikola Vilić/CROPIX
PRESKUP ZA BIJELE

U Parku mladeži odlučili: 'Ante Erceg neće preseliti u Hajduk, na njega se ozbiljno računa!'

Mene veže ugovor sa Splitom i ne smijem niti razgovarati s drugim klubovima bez znanja moga kluba. Iskreno, sve što znam saznao sam iz novina - kaže Erceg
Piše: Davor BurazinObjavljeno: 02. siječanj 2013. 09:35

Nakon što se posljednjih desetak dana razvukla priča oko transfera Ante Ercega iz Splita u Hajduk, a da pritom nije bilo čvrstog uporišta, u Parku mladeži su odlučili staviti točku na sva nagađanja.

- Ante Erceg ostaje u Splitu, na njega se na proljeće najozbiljnije računa - poruka je preko klupskog glasnogovornika Jerka Trogrlića.

Erceg ima još tri godine ugovora sa Splitom, odavno je označen kao jedan od najdarovitijih igrača u Hrvatskoj, ali 2012. godinu neće pamtiti po dobrom. Ofenzivni veznjak sjajne igre jedan na jedan na zimskim pripremama u Turskoj bio je najbolji nogometaš Splita, no nakon toga je imao nesreću da mu strada koljeno. Po povratku s priprema Splita je zatekao snijeg, neki su se treninzi odradili u dvorani i Ercegu je otišlo koljeno. Dugo se oporavljao, zaigrao pred kraj prvenstva, ali formu nije pronašao. Polako, ali sigurno tonuo je u drugi plan kod Tonćija Bašića, najčešće ulazio s klupe (zabio je fenomenalan pogodak Zadru za 1:0 u pobjedi 3:1), a status nije povratio kod Zorana Vulića.

Nije uopće sporno da bi ga Hajduk imao u svom kadru, a momak koji je od najranijih dana u Parku mladeži oglasio se i demantirao kontakte s Bijelima.

- Mene veže ugovor sa Splitom i ne smijem niti razgovarati s drugim klubovima bez znanja moga kluba. Iskreno, sve što znam saznao sam iz novina. Mene jedino zanima kako steći povjerenje trenera Vulića.

Linker
22. rujan 2024 09:43