Jakov Prkić / Cropix
POLJUD U IŠČEKIVANJU

U nemilosti veznjaka: Napoli se zbog otezanja ohladio od kupovine Radoševića

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 22. siječanj 2013. 12:56

Ponedjeljak je bio najavljen kao dan koji je trebao dati konačan odgovor na pitanje oko transfera Josipa Radoševića, ali trebat će još strpljenja da bi se isti dočekao.

Po odlasku momčadi s Poljuda na pripreme u Tursku u petak današnji dan postavljen je kao rok za postizanje dogovora oko odlaska Hajdukovog reprezentativca u Italiju, no niti je danas transfer na 'čizmu' (ni na neku drugu destinaciju) zgotovljen niti se Radošević priključio 'bijelima' u Antalyji.

- Nema ništa novo oko Radoševića – svako pitanje već bi gotovo preduhitrio odgovor predsjednika uprave Hajduka Marina Brbića.

Značajnijih pomaka nema, ulazi se u posljednjih deset dana prijelaznog roka, a do 31. ožujka treba podmiriti dugovanja i ispoštovati UEFA-in financijski fair-play. S druge strane dani prolaze i za Radoševića koji je već preskočio četiri dana priprema Hajduka u Turskoj, prve pripremne susrete.

Struka od sportskog direktora Sergija Krešića do trenera Miše Krstičevića već ga sudeći po izjavama smatra gotovo pa prodanim, otvoreno razmišlja o opcijama i kombinacijama, ali ako se kojim slučajem dogodi suprotno morat će Radošević loviti zaostatak, pogotovo što će nekoliko dana provesti i s reprezentacijom koja 6. veljače na londonskom Craven Cottageu igra prijateljski susret protiv Južne Koreje.

S druge strane dok jedan dio talijanskih medija ističe kako se nastavlja utrka za igrača Napolija u koji bi igrač navodno želio i Parme koja je Hajduku nudila 3,3 milijuna eura no Radošević nije bio sklon toj opciji dio medija kalkulira s time da se uslijed ovoliko otezanja i iščekivanja raspleta Napoli ohladio od transfera.

Linker
22. rujan 2024 02:14