JOŠ SE ČEKA SPAHIĆ

U Maksimir stigao 'kapitalac': Mamići slomili Vidu i Bayer, Domagoj stiže za milijun eura!

U Maksimiru je jutros otvoren novi trening kompleks na kojem će svoju formu brusiti brojni polaznici Dinamove nogometne škole. Mamić se nije dugo zdržao tamo...
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 16. lipanj 2011. 12:39

Domagoj Vida u petak u 10 sati potpisat će ugovor s Dinamom, a nakon toga odlazi na Roglu gdje ga trener Jurčić i novi suigrači čekaju na ručku. Prije odlaska Vida će u Maksimiru održati press-konferenciju.

U četvrtak prijepodne, za vrijeme proslave povodom otvaranja novog Dinamova kompleksa, izvršni predsjednik Zdravko Mamić naglo je napustio proslavu te kazao:

- Idem u Leverkusen, ako Bog da vratit ću se s Domagojem Vidom!

Da nije bio siguran, Mamić definitivno ne bi javno najavio dolazak Vide, posao bi do kraja držao u tajnosti. Javio se izvršni predsjednik negdje oko 16.15 sati...

- Sve je dogovoreno s Bayerom iz Leverkusena, Vida je Dinamov igrač!

Mamić je kazao kako ćemo sve detalje ugovora saznati danas. Špekulira se da će Vida potpisati s Dinamom petogodišnji ugovor te da je Dinamo Bayeru na ime odštete iskrcao oko milijun eura! Na kraju se ipak odlučio i prihvatio Dinamovu ponudu, pa je Mamićima ostalo srediti posao kad su u pitanju financije.

Zato su bili na pregovorima s čelnim ljudima Bayera, pokušavši odštetu za Vidu svesti u “normalne okvire”.

Nije to sve, u utorak bi novi član Dinama trebao postati i - Emir Spahić! Vijesti iz Francuske govore da je bosansko-hecegovački reprezentativac pri kraju dogovora s predsjednikom Montpelliera, ta da će i s vlastitim novcem pokriti jedan dio odštetnog kolača! On po svaku cijenu želi doći u Maksimir, a Zdravko Mamić jako cijeni takve želje.

- Da, sasvim je moguće da Spahić također dođe u našu svlačionicu - potvrdio je Mamić.

Linker
22. rujan 2024 09:32