Ronald Goršić/CROPIX
JOZAK ODGOVARA

'U Dinamovoj školi ne stanuju mito i korupcija, a oni koji su tome težili više ne rade ovdje'

Jedna stvar mora biti jasna - potpisivanje roditeljske peticije kao podrška Zdravku Mamiću bilo je potpuno nepotrebno, nespretno i iritantno! Bedast potez
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. rujan 2010. 13:02

Na nedavnom roditeljskom sastanku u Omladinskoj školi Dinama, tate i mame potpisali su peticiju podrške Zdravku Mamiću. Nakon toga su se pojavile reakcije nekih roditelja kako je peticija potpisna zbog straha. Bojali su se ljudi da im u klubu ne bi šikanirali djecu.

Iako se u Omladinskoj školi Modrih radi odlično, iako je teško povjerovati da bi netko šikanirao talentiranu djecu samo zato što roditelji ne potpisuju peticiju, jedna stvar treba biti jasna.

Potpisivanje roditeljske peticije kao podrška Zdravku Mamiću bilo je potpuno nepotrebno, nespretno i iritantno! Bedast potez.

Druga priča koja je osvanula mnogo je ozbiljnija od ove. Roditelji navodno tvrde da daju novac ljudima u školi na ruke, a nikad nisu dobili ni uplatnicu ni račun! S obzirom da se radi o djelu na koje odmah mora reagirati policija, direktor Omladinske škole Romeo Jozak nam je kazao:

- Otkada sam ja direktor škole, niti jedan čovjek u klubu ne može naplatiti članarinu ili isporučiti opremu ukoliko roditeljima nije dao uplatnicu! Mi u klubu čuvamo sve uplatnice, sve su arhivirane i nadležni organi to mogu doći provjeriti - kaže Jozak.

Naravno da je ta priča uzrujala direktora, jer je baš on uveo nova pravila ponašanja u školu.

- Mito i korupcija više ne stanuju u Dinamovoj školi! Borio sam se s avetima mita i korupcije i sad su iskorijenjeni, a oni koji su tome težili više ne rade u školi.

Naravno, Jozak ne može znati je li neki roditelj i dan-danas nekom treneru gurne nešto “ispod stola”. To je apsolutno teško saznati i dokazati.

- Poručujem roditeljima da im takve stvari ne padaju napamet. Od toga neće imati baš nikakve koristi. To im jamčim s potpunom odgovornošću - zaključio je Jozak.

Linker
27. rujan 2024 11:23