STIŽE I SLOVAČKI VRATAR?

U Dinamo se nećkaju oko Salate, a Slovak tvrdi: 'Sve sam dogovorio s Modrima!'

Mogu potvrditi kako su se klubovi već dogovorili i da transfer može poremetiti jedino ako prođemo Stuttgart i uđemo u Europa ligu - rekao je Slovak
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. kolovoz 2010. 21:07

Kornel Salata sve je dogovorio s Dinamom. To je potvrdio i sam slovački reprezentativac rekavši da transfer može ugroziti samo prolaz njegova Slovana protiv Stuttgarta u Europa ligi. Takav rasplet baš i nije izgledan budući da je Stuttgart već pobijedio u Bratislavi (1-0), ali nije baš tako sigurno da će Salata odjenuti Dinamov dres. Naime, u Maksimiru se nećkaju jer reprezentativac Slovačke nema pravo nastupa u Europi dok za HNL doista nije potreban. Kako god bilo, evo što je igrač rekao:

- Ne smijem o tome puno govoriti, jer se moram koncentrirati na utakmicu koja nas očekuje u Stuttgartu, ali mogu potvrditi kako su se klubovi već dogovorili i da transfer može poremetiti jedino ako prođemo Stuttgart i uđemo u Europa ligu - rekao je Slovak za kojeg bi DInamo trebao platiti odštetu od 600 tisuća eura.

Slovaci također navode informaciju da je Dinamo blizu dovođenja Slovačkog vratara Luboša Kamenara koji trenutačno brani u Nantesu. Francuzi grcaju u dugovima i već su počeli rasprodavati igrače.

- Ne mogu još potvrditi da je Luboš potpisao za Dinamo, ali to bi se moglo dogoditi u roku 24 sata - rekao je Kamenarov menadžer za slovačke medije.

Linker
28. lipanj 2024 03:49