GLAVNI STRATEG BIJELIH

Tudor nakon poraza: 'Nismo bili pravi, presudili su umor i neraspoloženi pojedinci'

Piše: Vedran PavičićObjavljeno: 01. rujan 2013. 00:05

Velika pobjeda Osijeka na Gradskom vrtu, momčad Davora Rupnika nadigrala je Hajduk tijekom 90 minuta , a do tri boda došla je u sudačkoj nadoknadi vremena, na dramatičan način. Stoper Saša Novaković bio je najspretniji u gužvi pred Kalinićem te donio prvu pobjedu pod Rupnikovim vodstvom.

- Računali smo na umor Hajduka, pritiskali smo ih koliko smo mogli. Kontrolirali su loptu, izlazili smo u presing kada je za to bila prigoda i držali visok ritam. Čestitao bih Tudoru na sezoni, on je unio novosti u hrvatski nogomet s visokim presingom i kontrolom lopte, to su postulati koji se meni kao treneru dopadaju - rekao je Osijekov trener.

- Lijepo je biti trener Osijeka, pogotovo nakon ovakve pobjede, molio bih vas da pažnju usmjerite prema igračima; kao što su zaslužili kritike, sad su zaslužili pohvale. Sad nam slijedi rad, ovo je važna pobjeda i poticaj za rad. Nadam se da ćemo dobro iskoristiti dva tjedna koja su pred nama - istaknuo je Rupnik.

Za Igora Tudora ovo je bila najslabija utakmica njegove momčadi ove sezone, nije bilo lako nadoknaditi izostanak Anđelkovića, Maloče i Vršajevića.

- Čestitke Osijeku na pobjedi, ona je zaslužena iako je mogla otići na drugu stranu, imali smo prigode, ali imao ih je i Osijek. Nismo bili pravi, osjetio se umor i imali smo previše neraspoloženih pojedinaca da bismo mogli pobijediti ovako motiviran Osijek - govorio je Tudor nakon drugog poraza u sezoni.

Gol Osijeka nije previše htio komentirati premda se, čini se, radilo o zaleđu.

- Nisam to vidio, ako se dogodilo, nemam zamjerke sucu. Nismo bili pravi, agresije je nestalo zbog umora, a kada netko nosi Hajdukov dres, onda se od njega nešto i traži. Imali smo previše neraspoloženih igrača - ponovio je trener Splićana.

Linker
21. rujan 2024 16:38