Split 080810.Stadion NK Hajduka u Poljudu 3. kolo HNL-a utakmica : NK Hajduk - NK SibenikNa fotografiji : Goran Jozinovic i Stipe Bacelic GrgicFoto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
 Vladimir Dugandzic / CROPIX
DRAGOVOLJAC

Tri pojačanja u Sigetu

Piše: HinaObjavljeno: 04. rujan 2013. 00:13

Uprava Hrvatskog dragovoljca dovela je trojicu igrača, veznjaka Stipu Bačelića-Grgića te napadače Dražena Jelića i Matiasa Zubaka, priopćio je danas hrvatski prvoligaš koji se nakon osam kola nalazi na posljednjem mjestu prvenstvene ljestvice sa samo tri boda.

Trener Davor Mladina pohvalno se izrazio o svoj trojici igrača, a posebno je istaknuo Stipu Bačelića–Grgića za kojeg smatra da bi trebao preuzeti ulogu nositelja igre u nastavku prvenstva, dok bi Jelić i Zubak trebali zaoštriti konkurenciju u napadu. Stipe Bačelić–Grgić prošlu je sezonu igrao u Istri 1961, ali je po završetku sezone raskinuo ugovor s klubom iz Pule. Za vrijeme prijelaznog roka zanimanje za njega pokazivao je lisabonski Sporting.

Dražen Jelić igrao je u Šibeniku, Splitu, dio karijere proveo je u Grčkoj, a posljednji klub bio mu je Zagreb, dok je Matiasu Zubaku posljednji poslodavac bila Cibalia.

"Očekujemo od novih igrača da podignu kvalitetu igre te da pomognu u problemima s realizacijom koje smo imali u zadnjih nekoliko utakmica. Stručni stožer tražio je pojačanja, i dobio ih je, pa se sada nadamo da ćemo ostvariti zacrtani cilj, a to je sedmo mjesto. Sve ispod toga bio bi neuspjeh", kazao je predsjednik Hrvatskog dragovoljca Ivica Perković.

Linker
22. rujan 2024 08:34