CROPIX
LOV NA TROBOD

TRENER DINAMA UOČI GOSTOVANJA KOD LOKOMOTIVE 'Imamo Schildenfelda umjesto Perića, sve ovisi o našem pristupu i ponašanju'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. travanj 2017. 21:44

Prva momčad Dinama u petak, 14. travnja igra utakmicu 28. kola MAXtv Prve lige protiv Lokomotive. Glavni trener Dinama, Ivajlo Petev je najavio ogled protiv gradskog suparnika.

- Glede sutrašnje utakmice, to je utakmica u kojoj tražimo sva tri boda. Nadam se da ćemo ponoviti igru kao protiv Osijeka, da dobijemo i odigramo dobro. To je najbitnije, i tako ćemo igrati od prve minute.

Osvrnuo se bugarski strateg i na stanje u momčadi.

- Jedino Dino Perić neće igrati, nateklo mu je koljeno te nećemo riskirati. Imamo Schildenfelda umjesto Perića.

Velikom broju igrača prijeti suspenzija. Sammir, Soudani, Schildenfeld, Stojanović, Matel, Gojak, Fiolić. Svima prijeti opasnost od trećeg žutog kartona.

- Svaka utakmica nam je bitna te nećemo čuvati igrače. U kadru imamo 23-25 igrača, svaki čeka svoju priliku. A, sutra je bitna utakmica.

Moguće su i promjene u odnosu na prošlotjedni sraz protiv Rijeke.

- Naravno, postoji mogućnost, imamo još jedan trening.

Lokomotiva?

- Lokomotiva je solidna momčad, moramo biti ozbiljni iako sve ovisi o nama, našem pristupu i ponašanju - izjavio je glavni trener te za kraj rekao: - Nadam se da ćemo sutra ranije riješiti utakmicu za razliku od prošla dva dvoboja.

Utakmica se igra od 20 sati na stadionu u Kranjčevićevoj ulici.

Linker
22. rujan 2024 03:35