AP Photo
HEYNCKES

Trener Bayerna poručio: 'Bolji smo nego prošle sezone, prioritet su pobjede'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. srpanj 2012. 15:26

U intervjuu za novi broj Kickera trener nogometaša Bayerna Jupp Heynckes se dotaknuo i ovoljetnih pojačanja koja su stigla na Allianz Arenu.

Najviše pažnje u Njemačkoj su privukli dolasci napadača, našeg Marija Mandžukića i Peruanca Claudija Pizarra. Očekuje se da bi njih dvojica trebali biti kvalitetne zamjene za Marija Gomeza, najboljeg klupskog strijelca u posljednje dvije sezone.

- Mario Mandžukić je došao kasnije, a Claudio Pizarro se još uvijek nije potpuno oporavio od ozljede. No, sada smo dobro popunjeni na svim pozicijama, ne samo u kvantitativnom smislu, nego i u kvalitativnom. Optimističan sam kad vidim kako se radi, ne samo na terenu, nego i u teretani, svugdje. Imat ćemo bolju momčad nego prošle sezone - naglasio je Heynckes koji smatra da novi igrači nisu važni samo zbog mogućnosti bolje rotacije.

- Nije uopće tako. Važnije je pronaći momčad koja će znati reagirati na situaciju i u kojoj će i klupa moći donijeti pobjedu. Imamo puno utakmica i svi moraju biti spremni za igru, što je prošle sezone malo dolazilo do izražaja. Općenito govoreći, prioritet su pobjede. Momčad, a ne pojedinci.

Linker
26. rujan 2024 18:15