Dominik Livaković sa suigračima iz reprezentacije

 RONALD GORSIC Cropix
HRVATSKA ‘JEDINICA‘

Turci ‘složili‘ novu nestvarnu priču: Evo gdje bi sada trebao otići Livaković, u pitanju je brdo milijuna

U turskom velikanu upisao je 53 nastupa, a iz 22 utakmice izašao je s čistom mrežom
Piše: SNObjavljeno: 08. listopad 2024. 11:57

Uzajamna ljubav - između turskih medija i pukih nagađanja oko transfera - ponovno se rasplamsala. Kao i mnogo puta u prethodnim mjesecima, u središtu jedne takve priče ponovno se našao Dominik Livaković. "Jedinica" Vatrenih prošlo je ljeto stigla u Fenerbahçe, a trenutačno je u Zagrebu na okupljanju hrvatske nogometne reprezentacije, kojoj slijede izazovi u Ligi nacija protiv Škotske i Poljske.

Turci nerijetko navode da je popularni "Livi" na radaru brojnih klubova, a prema zadnjim tekstovima, na meti je i Saudijaca. Tu je informaciju donio tamošnji Fanatik, koji, dakle, tvrdi da će klubovi iz Saudijske Arabije krenuti po bivšeg Dinamovog čuvara mreže, a s obzirom na transfer politiku u klubovima iz te države, u igri bi vjerojatno bili i milijunski iznosi, i po pitanju odštete, i po pitanju plaće.

U turskom velikanu upisao je 53 nastupa, a iz 22 utakmice izašao je s čistom mrežom. Turski mediji Livakovića su i ranije selili u druge klubove, a neki od tih napisa bili su i demantirani. Je li riječ o novoj glasini i pukom nagađanju, bit će jasno u narednim mjesecima, ali statistika ne ide na ruku turskim "insajderima"...

Linker
08. listopad 2024 11:57