ISABEL INFANTES Afp
BORBA ZA NAPADAČA

Sprema se senzacionalan transfer: Harry Kane na izlaznim vratima Tottenhama, sastanak je već održan?

Postoji realna mogućnost da će Tottenham htjeti unovčiti svog napadača dok još može
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 17. svibanj 2023. 14:54

Predstavnici engleskog napadača Harryja Kanea (29) sastali su se sa sportskim savjetnikom Paris Saint-Germaina Louisom Camposom, javlja Foot Mercato.

Budućnost Engleza je pod velikim upitnikom, a s obzirom na to da Kane na ljeto ulazi u zadnju godinu ugovora postoji realna mogućnost da će Tottenham htjeti unovčiti svog napadača dok još može.

Kanea se ranije povezivalo s mogućim prelaskom u ligaškog rivala Manchester United, a izgleda da se sada francuski velikan uključio u utrku za 29-godišnjaka.

Smatra se da je Kaneov transfer postao prioritet za PSG s obzirom na to da se bliži posljednja godina njegovog ugovora s klubom, a Le Parisien tvrdi da je propuštanje Roberta Lewandowskog u prošlom prijelaznom roku samo ojačalo potrebu kluba za novom devetkom.

Uz Kanea, na PSG-ovoj transfer listi nalazi se i Victor Osimhen, koji je procijenjen na oko 130 milijuna funti, puno veći iznos od cifre koja se navodi za Engleza – koja se kreće oko 87 milijuna funti.

Nije jasno hoće li Kane htjeti napustiti Premier ligu i svojih 210 ligaških golova. Uz ostanak u ligi može ganjati rekord legendarnog Alana Shearera (260) koji mu je sasvim blizu, iako bi PSG zasigurno bio jedna od najboljih opcija da osvoji prvi trofej u svojoj karijeri.

Linker
16. svibanj 2024 09:04